SICMA INTERNATIONAL SRL, parte a grupului spaniol SICMA21, este o companie tehnologica specializata in dezvoltarea si integrarea solutiilor pentru industrie. Domeniile sale de expertiza sunt in sectoarele de informatica, automatizari si mentenanta industriala.

Sediul nostru principal se afla in Bucuresti (Romania), unde oferim servicii industriale de inalta calitate printr-un personal specializat si cu experienta.

SICMA INTERNATIONAL ofera clientilor sai multi ani de experienta in sector si expertiza acumulata in timpul prestarii serviciilor oferite mai multor companii din industrie: Electroprecizia, Strauss Romania, CIE Matricon, Subansamble Auto, GIC Nosag, Cardinal, Qualicaps, Ronera Rubber, Assa Abloy, Metaplast, pentru a numi doar cateva.

Compania noastra este in continua crestere si actualizare de instrumente, metodologii de lucru si diversificare a serviciilor, avand ca principala prioritate generarea de valoare adaugata pentru clienti sai. Prin urmare, SICMA INTERNATIONAL este compania potrivita pentru a ghida si sfatui compania dumneavoastra in drumul catre Industry 4.0.